середа, 28 серпня 2024 р.

Міська конференція педагогічних працівників

 29.08.2024 року у актовій залі Кам’янської дитячої музичної школи відбулася серпнева конференція освітян. «Освіта Кам’янської територіальної громади: подолання викликів, пошук перспектив» стала головною темою зустрічі.



Захід відбувся за участю міського голови В.І. Тірона. Він звернувся із вітальним словом до учасників конференції, підкресливши вагому роль вчителя у розвитку української освіти. Він висловив подяку усім освітянам, які роблять важливу і необхідну роботу у надскладних умовах.

 А.П. Могилка, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту підвів підсумки минулого навчального року та акцентував увагу, що організація освітнього процесу в умовах воєнного стану, доступності і безпечності освітнього середовища є найголовнішим в роботі закладів освіти. Він наголосив, що попереду ще багато викликів та випробувань. Але головне – гідно та професійно виконувати свою роботу, спільними зусиллями допомагати всім, хто цього потребує. Вірити в себе та в свою країну. Разом ми все подолаємо!В.І. Тірон та А.П. Могилка вручили кращим освітянам   Кам’янської громади нагороди та подяки.

Вітаємо в.о.директора ліцею Касян М.О., вчителя хімії Шамрай Т.А., вчителя біології Сірченко Т.П. з отриманням нагород за вагомий внесок у розвиток освіти Кам'янщини.



На конференцію підготували виступи:

- заступник директора з виховної роботи Щекань М.С. "Про викладання предмета "Захист України" на базі створеного Осередку";

- практичний психолог Холоденко М.І. "Реалізація освітнього процесу для учнів з особливими освітніми процесами".





 

Немає коментарів:

Дописати коментар