пʼятниця, 26 квітня 2024 р.

Навчально-тренувальні заняття

26 квітня 2024 року у Кам'янському ліцеї №1 проведено третій день навчально-тренувальних занять для дівчат з предмета «Захист України» (Основи медичних знань). Злагоджено, у тісній співпраці дівчата виконували різнорівневі ситуативні завдання в яких визначали обсяг і послідовність надання домедичної допомоги постраждалим.













четвер, 25 квітня 2024 р.

Навчально-тренувальні заняття

25 квітня 2024 року в рамках проведення навчально-тренувальних занять з предмета «Захист України» учні 11-х класів Кам'янського ліцею №1 взяли участь у тренінгу з надання домедичної допомоги. Ліцеїсти відпрацювали алгоритм дій під час проведення серцево-легеневої реанімації в разі раптової зупинки серця та правила накладання турнікета при масивній кровотечі.

Висловлюємо вдячність Захаренку В.О., фельдшеру медицини невідкладних станів, волонтеру громадської організації "Graunds Center" і всій команді за професіоналізм, співпрацю і солодкі презенти для наших дітей!




















Навчально-тренувальні заняття з предмета «Захист України»


25 квітня 2024 року у Кам'янському ліцеї №1 проведено другий день навчально-тренувальних занять для дівчат та юнаків з предмета «Захист України». Працівники відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Черкаського районного управління Головного управління ДСНС України у Черкаській області для учнів 11-х класів провели тематичне заняття щодо поводження з вибухонебезпечними предметами та повторили дії, які треба виконувати під час виникнення пожеж. Учасники зустрічі обговорили актуальні питання та отримали кваліфіковані відповіді.
Дякуємо капітану служби цивільного захисту Харченко О.В. та провідному інспектору Мильчевичу М.М. за зустріч на співпрацю!








середа, 24 квітня 2024 р.

Навчально-тренувальні заняття для дівчат з предмету "Захист України"

24 квітня 2024 року на базі КНП «Кам’янська багатопрофільна лікарня» Кам’янської міської ради проведені навчально-тренувальні заняття для дівчат з предмета «Захист України» (Основи медичних знань). Учні Кам'янського ліцею №1 ознайомилися із оснащенням сучасної карети швидкої допомоги, удосконалили практичні навички накладання пов'язок при різних видах травм та ран. Дівчата поспілкувалися з досвідченими фахівцями, отримали кваліфіковані відповіді на поставлені запитання.
Висловлюємо вдячність колективу КНП «Кам’янська багатопрофільна лікарня» Кам’янської міської ради за допомогу в проведенні навчальних занять. Дякуємо за співпрацю!





















понеділок, 22 квітня 2024 р.

Переможці обласного конкурсу

За підсумками обласного конкурсу "Збережемо першоцвіти" у номінації "Весняна композиція"
ІІІ місце здобули учні 3-В класу (керівник Захарова Тетяна Василівна), у номінації "Кращий малюнок" І місце отримала учениця 10-А класу Кривенко Злата (керівник Щекань Марина Сергіївна).
МОЛОДЦІ! ВІТАЄМО! УСПІХІВ ТА ПЕРЕМОГ!










четвер, 18 квітня 2024 р.

День пожежної охорони

 Учениці 10-А класу Кам'янського ліцею №1 Копаниця Дарина, Кривенко Злата, Хричова Маргаріта до Дня пожежної охорони намалювали вітальні листівки. Дякуємо вам за ваш героїчний труд і щоденні подвиги. Щиро бажаємо спокійних трудових буднів. Нехай у роботі буде менше ризику, а стихія підкоряється вам. Бажаємо, щоб полум'я палахкотіло тільки у ваших грудях і ви завжди з тією ж самовідданістю, добротою, відповідальністю і професіоналізмом приходили на допомогу іншим.







День кажана

 17 квітня кожного року світ відзначає День кажана або Міжнародний день шанування кажанів. Подію започаткувала Міжнародна організація охорони рукокрилих. В Україні налічується 28 видів кажанів і всі вони занесені до Червоної Книги України.

    Учнів нашого ліцею було запрошено до Національного природного парку "Холодний Яр", де відбулися заходи до Дня кажана. Учні 7-х класів разом з бібліотекарем Ткачук Т.С. відвідали Національний парк. Там нас привітно зустріли працівники Парку та ознайомили із видовим різноманіттям кажанів, які мешкають на території Парку, їх способом життя та харчуванням. Також для дітей підготували багато різних розваг, а саме: складання пазлів, малювання малюнків, виготовлення оригамі кажана; діти разом із працівниками Парку розвішували будиночки для кажанів та допомагали садити ялинки. Наприкінці заходу з учнями нашого ліцею була проведена вікторина, на якій юні любителі природи показали високі знання про життя кажанів. І на завершення нас пригостили солодощами та подарували подарунки на згадку про цю екскурсію.





























Профілактична зустріч

17 квітня 2024 року до Дня пожежної охорони була організована профілактична зустріч для учнів 5-А класу та лідерів учнівського самоврядування. Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Черкаського районного управління Головного управління ДСНС України у Черкаській області Мильчевич М.М. та старший інспектор СЮП ВП Черкаського РУП ГУНП в Черкаській області Виноградова О.В. повторили з дітьми правила пожежної безпеки, розповіли про роботу рятувальників, ознайомили із засобами пожежогасіння.