неділя, 8 жовтня 2023 р.

Підсумки місячника "Увага! Діти на дорозі"

 На виконання наказу по закладу від 31.08.2023 №123-ОД «Про проведення Місячника «Увага! Діти на дорозі»» та з метою проведення комплексу профілактичних заходів щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму в перші дні навчального року, профілактики травмування на залізничних коліях серед дітей шкільного віку, удосконалення форм і методів профілактичної роботи серед неповнолітніх учасників дорожнього руху в ліцеї та філії протягом вересня були проведені такі заходи:


1.Батьківські збори з питань безпечної поведінки дітей на дорогах та використання світловідбиваючих елементів на одязі (1-11 кл.)

2. Дидактичні ігри, вікторини «Правила дорожнього руху» (1-4 кл.)

3. Перегляд тематичних мультфільмів,відео (1-6 кл.)

4. Вернісаж малюнків «Безпека на дорозі» (2-6 кл.)

5. Вікторина «Дорожні знаки» (1-4 кл.)

6.Тематичні виховні години (1-11 кл.)

7. Виставка тематичної літератури у бібліотеці (1-11 кл.)

8.Зустріч з працівниками Сектору поліцейської діяльності №2 відділу поліції №2 Черкаського РУП ГУНП в Черкаській області https://kamianka-zvr.blogspot.com/2023/10/blog-post_2.html 

Протягом вересня класними керівниками 1-11 класів ліцею та філії проведені інструктажі із здобувачами освіти по дотриманню ПДР і безпечної поведінки на вулицях міста, зроблені відповідні записи у журналах. Під час уроків предмету «Захист України» Щекань М.С. навчали старшокласників надавати долікарську допомогу потерпілим під час ДТП. Найбільше молодшим ліцеїстам сподобалися дидактичні ігри по правилам дорожнього руху. Учні у ігровій формі більше дізналися про те, як правильно поводити себе на вулицях села та міста.

Варто зазначити, що учні мають достатній рівень знань про те, в яких місцях треба переходити вулицю, як діяти в екстремальних ситуаціях, щоб зберегти своє життя та залишити у безпеці інших.

Немає коментарів:

Дописати коментар