пʼятниця, 20 вересня 2024 р.

Зустріч з військовослужбовцем

20 вересня 2024 року в рамках вивчення предмета "Захист України" проведена зустріч учнів 10-11 класів Кам'янського ЗЗСО №2 з поглибленим вивченням окремих предметів із старшим офіцером відділення мобілізаційної роботи п'ятого відділу Черкаського РТЦК та СП Юрченком О.В. Військовослужбовець у доступній формі розповів про технічні характеристики безпілотних літальних апаратів та особливості військової служби. Учні мали можливість поставити запитання на які отримали кваліфіковані відповіді.Дякуємо за корисний досвід та співпрацю!!!


четвер, 19 вересня 2024 р.

Профілактична зустріч

У рамках місячника "Увага! Діти на дорозі!" 19 вересня 2024 року для учнів 1-А та 1-Б класів Кам'янського ліцею №1 проведено профілактичне заняття "Безпечна дорога".Старший інспектор СЮП ВП Черкаського РУП ГУНП в Черкаській області, старший лейтенант поліції Виноградова О.В. наголосила учням про необхідність використання світлоповертаючих елементів на одязі у вечірній час, дотримання правил дорожнього руху.Учні мали можливість отримати кваліфіковані відповіді на поставлені запитання.Дякуємо за співпрацю!










Профілактична зустріч

 19 вересня 2024 року для учнів 8-В класу Кам'янського ліцею №1 проведено тематичну зустріч. Старший інспектор СЮП ВП Черкаського РУП ГУНП в Черкаській області, старший лейтенант поліції Виноградова О.В. акцентувала увагу дітей на видах булінгу в учнівському середовищі, шляхах його подолання та відповідальності за вчинення насильства. Дякуємо за співпрацю!




вівторок, 17 вересня 2024 р.

Профілактична зустріч

 17 вересня 2024 року проведена зустріч учнів 8-А класу Кам'янського ліцею №1 з представниками державної установи"Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України" Гнатенко Л.М., Діхтяр В.О. Здобувачів освіти ознайомили з презентацією "Знай про ризик.Правда про куріння, яку треба знати". Дякуємо за корисну інформацію та зустріч!



пʼятниця, 13 вересня 2024 р.

День фізичної культури і спорту

До Дня фізичної культури та спорту 13 вересня 2024 року у Кам'янському ліцеї №1 були проведені змагання з волейболу серед учнів старших класів.Гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалися за звання найкращої.По закінченню змагань переможці були нагороджені грамотами. Бажаємо юним спортсменам продуктивних тренувань,нових перемог і сильного командного духу!




Для учнів 2-А ( кл.кер Попова Л.М.) та 4 - Б ( кл.кер Леус Л.В.) класів Кам'янського ліцею №1 проведені змагання "Веселі старти". Сильні, витривалі, кмітливі та енергійні👍.Здоров'я та миру нашим діткам!






 Лідерами учнівського самоврядування "СВІТ" було проведено флешмоб "Спортом займатися - здоров'я набиратися!"                                                    https://kamschool1planet.blogspot.com/2024/09/13092024.html





середа, 11 вересня 2024 р.

Допомога землякам

Висловлюємо подяку батькам учнів 1-Б класу Кам'янського ліцею №1 ( кл.кер Іваненко В.В.),які зібрали та передали 2050 грн на потреби ЗСУ


Цікава зустріч

З метою забезпечення повноцінного розвитку дітей, їх творчого потенціалу для здобувачів освіти Кам'янського ліцею №1  11 вересня 2024 року організована зустріч із керівниками гуртків Центру художньо-естетичної та науково-технічної творчості учнівської молоді.Дякуємо за співпрацю!












понеділок, 2 вересня 2024 р.

Профілактична зустріч

2 вересня 2024 року для учнів 9 класу Кам'янського ліцею №1 проведено профілактичну бесіду "Кібербезпека". Старший інспектор СЮП ВП Черкаського РУП ГУНП в Черкаській області Виноградова О.В. ознайомила учнів із правилами поширення інформації у мережі під час війни та загальним алгоритмом дій у випадках онлайн-ризиків



Звіт перед громадськістю

2 вересня 2024 року проведено звіт в.о.директора Кам'янського ліцею №1 Касян М.О. перед громадськістю. В ході зустрічі батьки ознайомилися із підсумками діяльності закладу за 2023-2024 н.р., перспективами ліцею та особливостями освітнього процесу у новому
 навчальному році.


ДЕНЬ ЗНАНЬ У КАМ'ЯНСЬКОМУ ЛІЦЕЇ №1

Висловлюємо вдячність громадській організації" GROUNDS CENTER" та благодійному фонду "МХП-Громаді" за неймовірні враження та подаруночки для першокласників!
Щасливого дитинства,успіхів, радості, здійснення всіх мрій у новому навчальному році!
Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися та працювати